Ritual HIMALAIA

RITUAL HIMALAIA  (Duració de tractament 90 minuts')

Comença la renovació de la pell amb un tractament exfoliant deixant-la amb una sensació  hidratada i fresca. 
Eliminant les cèl·lules mortes i renovant l'epidermis amb les sals de l'Himàlaia que purifica, aporta vitalitat i harmonia. Millorant la circulació de la sang i sistema limfàtic, ajudant a combatre la celulitis i millorant el to de la pell.
Durant 45’ de massatge, relaxa't amb oli Frangipani que a la vegada nodreix, hidrata , té efecte antioxidant, antiinflamatori, calmant i proporciona l'equilibri interior.

 

70,00 €

59,00 €

  • disponible
  • Tiempo de envío 1 - 3 días1

Ritual del CAFÈ

RITUAL DEL CAFÈ (Duració de tractament 90minuts)

Conté una alta dosi de cafeïna, estimula la combustió de greixos, per la qual cosa redueix volum i elimina la celulitis, és un fort drenant i tonificant.
Aquest tractament és un antioxidant natural que protegeix la pell dels efectes dels radicals lliures, que causen envelliment prematur.
El cafè és un exfoliant natural que estimula la renovació cel·lular. Efecte antinflamatorio que calma la pell irritada, remodela i reafirma la silueta.

El ritual inclou exfoliació corporal amb café verd enriquit, envoltura localizada , massatge desintoxicant.

 

70,00 €

59,00 €

  • disponible
  • Tiempo de envío 1 - 3 días1

Ritual d'or facial i corporal

RITUAL D'OR (Duració tractament 120 minuts')

Estimula la microcirculació sanguínia i cel·lular, revitalitzant la pell del rostre i del cos. L'or ajuda a la producció natural de col·làgen per lluitar contra les línies d'expressió i aportant major fermesa. Regenera la pell actuant sobre les irritacions i imperfeccions deixant-la fina, sedosa i aterciopelada. Hidrata i nodreix en profunditat. Estimula la oxigenació de la pell aportant-li vitalitat i energia.

Disposem de ritual facial i corporal com a experiències separades, en aquesta promoció web ús oferim un ritual doble, 2 tractaments a preu d'un. No ho deixis escapar i embolcallat de sensacions úniques amb aquest mineral preciós enriquit amb bambú, quinoa i té vermell. Inclou una exfoliació profunda facial y corporal amb or bioasimilable, una envoltura única per acabar amb un massatge antiestrés. Notaràs la pell de tot el cos més jove i lluminosa.

95,00 €

69,00 €

  • disponible
  • Tiempo de envío 1 - 3 días1

Ritual CANYES DE BAMBÚ

RITUAL CANYES DE BAMBÚ  (Duració  90 minuts)

El Bambú és ric en principis actius, nutritius i equilibrantes que ens omplen de vitalitat i energia. El massatge amb canyes de bambú és un nou repte en la cerca de l'equilibri físic, mental i espiritual. Disfruta de 90 minuts en un espai únic, fora de l'estrès. Descongestionaràs l'organisme, la pesadesa muscular a més d'hidratar en profunditat la pell gràcies als nostres olis holístics. (Ritual disponible en 45 minuts, pregunta al nostre centre)

 

70,00 €

59,00 €

  • disponible
  • Tiempo de envío 1 - 3 días1

Ritual BOMBÓ

RITUAL  BOMBÓ (Duració 90minuts)

Allibera la teva pell, a força de pols d'os d'albercoc, actuant com un exfoliant natural que oxigena i neta en profunditat per donar pas a un embolcall thermoactiva de cacau d'origen natural i rica en flavonoides que faciliten la circulació. La calor que es produirà en 30 minuts de relax, estimularà la respiració, eliminarà toxines i permetrà la penetració dels principis actius amb alt contingut de calci i magnesi.
Finalment cobrirem la pell amb emulsió de Cacau i a força de pressions, moviments circulars, de manera lenta, suau i ferma realitzarem el massatge final on el teu cos i ment s'abandonessin en un moment de de extrema relaxació.
Gràcies al llard de cacau, deixa la pell suau, combatent els signes d'envelliment. A més amb aquest tractament aconseguirem produir alts nivells de endorfinas (les hormones de la felicitat), aconseguint una acció positiva i energètica sobre l'estat d'ànim i reduint l'estrès. 

 

70,00 €

59,00 €

  • disponible
  • Tiempo de envío 1 - 3 días1