TRACTAMENTS CORPORALS  

 

Els nostres tractaments corporals són elaborats i pensats per a cada persona, és a dir, personalitzats. Per a cada client realitzem un estudi exhaustiu per poder oferir el tractament que millor li convingui. 

Alternant teràpies manuals amb aparatologia per obtenir els resultats desitjats, millorant la part estètica i de salut. 

 

 

 

TRACTAMENTS CIRCULATORIS I LIMFÀTICS  

 

Tractaments Circulatoris

 

Amb l’edat, les malalties o els trastorns de la salut, sol ser molt habitual que apareguin molts problemes circulatoris. Des de cardenals i hematomes, fins a la persistent cel·lulitis.

Al nostre centre realitzem tractaments combinats i personalitzats per millorar el sistema circulatori i les seves principals malalties.

 

 

Pressoteràpia

 

Tractament corporal que s'utilitza per reduir o eliminar la cel·lulitis. Ajuda a l'eliminació de retenció de líquids, edemes, varius i circulació limfàtica.  

 

Drenatge Limfàtic Manual (DLM)

 

És una mobilització manual del sistema limfàtic, d'una manera rítmica suau i seqüencial que es realitza amb la finalitat de desplaçar i redirigir la limfa (substància que arrossega toxines, gèrmens i cèl·lules de rebuig) que es troba estancada (edema), als territoris limfàtics per a la seva evacuació normal cap al torrent venós. Actua estimulant la circulació dels fluids del cos.  

 

TRACTAMENS REDUCTORS

 

Els tractaments reductors s'utilitzen per disminuir el volum a diferents zones del cos, com poden ser abdomen,braços, cames o malucs, aconseguint en molt poc temps millores significatives, sobretot si es combina amb altres tractaments i/o exercicis per tonificar els músculs o bé amb dietes per aprimar en cas de necessitar-ho. 

 

BODYTERM ( Termo -estimulació)

 

Aplicació combinada de termoteràpia, electro -estimulació i electroporació, per aconseguir un major resultat. Relaxació muscular, remodelació corporal, adipositat localitzada, cel·lulitis, contractures musculars, etc.

 

Cavitació

Eliminació del greix localitzat i cel·lulitis. Després del tractament cal beure molta aigua, per ajudar a eliminar el greix mitjançant la orina i una dieta hipercalòrica que ajudi a eliminar correctament els greixos.

 

Radiofreqüència alta potència

 

Afavoreix el drenatge limfàtic disminuint els líquids i toxines en que es troben els adipòcits del teixit que afecta a la cel·lulitis.

Augment de la millora de la circulació que permetrà millorar e metabolisme tant del teixit adipós subcutani com l’aspecte de la pell. La Radiofreqüència provoca la formació del col·lagen tant en la pell com en el teixit subcutani adquirint una textura mes ferma.  T'oferim dues opcions a nivell estétic o mèdic. 

 

Lipo-Làser combinat

 

Corregeix les irregularitats degudes a l’acumulació de greix que no desapareix amb dietes ni amb exercici físic. Remodela la silueta, redueix la cel·lulitis, disminueix la flàccides i sobretot el greix localitzat.

 

TRACTAMENTS REAFIRMANTS

 

La flaccidesa, és un “problema” propi de l’edat,de una perdua de pes i de l'envelliment cutani,  a mesura que passen els anys, tant la cara com el cos van perdent tonalitat i fermesa. Una de les millors solucions per mitigar aquest desagradable problema és realitzarse tractaments reafirmants que ajuden a tornar a la pell un aspecte ferm i llis. Al nostre estudiarem el teu cas particular per oferirte la millor opció.

 

TRACTAMENTS PURIFICADORS

 

Amb els nostres tractaments purificadors aconseguiràs una pell extremadament suau i sedosa. A través de diferents tècniques exfoliants, emulsions, olis i envoltures t’assegurem una regeneració cel·lular totalment natural. Una cura imprescindible que resulta perfecte per a eliminar les cèl·lules mortes i les impureses de la pell, alhora que aconseguim aportar gran lluminositat i conferir a la pell un aspecte molt més saludable.