FILTRACIONS

Mesoteràpia amb dermapen

 

Dermapen és un dispositiu de micro-agulles que funciona per reafirmar, aixecar i rejovenir la pell. És un dispositiu electrònic aprovat per la FDA que utilitza múltiples agulles fines verticalment per perforar la pell. Això remodela el col·làgen i millora el rejuvenecimiento de la pell. A diferència de corrons d'agulles ( o Roller ) , Dermapen utilitza un mètode d'estampació precisament controlat per aconseguir una profunditat específica en la pell i reduir al mínim l'excés de dany a l'epidermis. Dermapen és eficaç en la reducció de les línies d'expressió, les arrugues, minimitza les estries, cicatrius i les marques per acne.
La profunditat de l'agulla es pot ajustar durant el curs del procediment per donar cabuda a les diferents àrees de tractament i es pot maniobrar fàcilment al voltant dels contorns facials i zones delicades, tals com els ulls, el nas i la boca.
És una teràpia sense el dolor i el malestar habitual d'altres tractaments, a més permet una millor absorció de medicaments o substàncies, tals com PRP, àcid hialurónico i pèptids en la pell el que millora els resultats.

Quantes sessions són necessàries per aconseguir una bona resposta?

Es recomana una sèrie de 3 a 5 tractaments per aconseguir òptims resultats.

Temps entre sessió i sessió?

Els tractaments poden repetir-se cada 4-6 setmanes.

És Dermapen segur per als tipus de pell més foscos?

A causa que no s'estan utilitzant làsers o IPL, aquest tractament és apte per als tipus de pell més foscos.

És Dermapen dolorós?

Dermapen utilitza agulles molt fines i és relativament còmode. Una crema anestèsica tòpica és tot el que es pot arribar a necessitar, encara que per norma general ningú ho necesita.

Quins són els efectes immediats al tractament?

Pot haver-hi enrogiment posterior al tractament.

Indicacions del Dermapen:

-Arrugues i la densitat de la pell fina
-Hiperpigmentacions
-Rosàcea
-Cicatrius Hipertroficas, queloides, post acne i postquirúrgicas
-Flacides cutània
-Dany solar
-Estries
-Rejuveneciment

-Alopècia (calvicie)