MASSATGE PODAL

 

Una de les tècniques que més ha durat en el temps és la reflexologia podal. Es creu que es va començar a utilitzar fa més de 4000 anys. Basada en la creença pseudocientífica , fent un massatge i estimulant diferents punts i zones del peu, s’aconsegueix un efecte benèfic sobre altres parts del cos i millora la salut general.

El massatge podal ens portarà cap a un estat de relaxació important, el peu és el nostre mitjà de locomoció i en els nostres estudis més especialitzats de Mézières i cadenes musculars, tots dónen importànica a tenir uns peus sans i amb una estructura correcta per evitar mals en la resta del cos.

Penseu en la quantitat de sabates que hem utilitzat al llarg de la nostra vida i el desgast que infringim en cadascun d’ells! Donar un caprici als nostres peus i deixar-nos sorprendre amb un massatge que no només us relaxarà sinó que us ajudarà a recuperar harmonia.

Prova-ho a +QSALUT de forma aïllada o combinat amb un altre massatge dels que oferim, en especial el massatge  local de cames ja que és la continuació i formen una bona sinèrgia.