El poder Terapeùtic del Vi

 

Alguna vegada us han fet un massatge amb pell de raïm?

Us heu banyat mai al vi negre? Si necessiteu relaxar-vos o senzillament voleu fer un regal al vostre cos, la vinoteràpia us ofereix un ampli ventall de possibilitats per fer-ho, a un preu apte per a totes les butxaques.

Tot i que els beneficis del consum del raïm són coneguts des de fa milers d’anys, van ser els grecs i els romans que van portar a Catalunya l’anomenada vinoteràpia i, van escampar la cultura i tradició del vi com un element terapèutic i estètic. Els tractaments corporals amb vi afavoreixen la circulació sanguínia, aporten a la pell vitalitat i ajuden a combatre la fatiga.

Totes aquestes propietats benefactores s'expliquen perquè els productes utilitzats per aquests tractaments son rics en substàncies naturals que ajuden a estimular la producció de col·lagen i combatre els radicals lliures, prevenint així, l'envelliment prematur de la pell.

 

L'element més important es el polifenol, present a la pell del raïm, un poderòs antioxidant que té com a funció aportar els beneficis d'hidratació, oxigenació i regeneració de la pell.

 

Oferim en els nostres tractaments de Vinoteràpia:    

  • Banys en hidromassatge (Jacuzzi) antioxidant
  • Massatge 
  • Embolcalls
  • Peelings