De la llaminadura a la relaxació hi ha només un pas. Travessi’l gràcies a la xocoteràpia a +QSALUT. Aquests nous tractaments vinguts de Canadà i dels Estats Units, utilitzats en els més grans Spas són un remei meravellós contra l’ansietat i el mal humor. Les substàncies contingudes en el cacau apaivaguen, relaxen i li fan retrobar la seva pau mental.

Bressolada per olors embriagadores de cacau, relaxat per un modelatge relaxant a la xocolata, vingui per un moment únic de posada en forma.

Un peeling (engomat) a la xocolata li deixarà una pell tan suau que estarà per a menjar-se. Vostè no hagués pensat mai que untar-se amb xocolata podia ser benèfic per a la seva pell i el seu esperit.

 

BENEFICIS

En aquest tractament, la dimensió olfactiva té una gran part en la sensació de benestar notada per cada persona que es lliura a aquesta deliciosa xocoteràpia. Les substàncies contingudes en el cacau com la Teobromina, la serotonina, el phonyléthylamine que actuen directament en el sistema nerviós i apaivaguen els estats ansiosos i de preocupació.

 Les vitamines B, B2, PP, el potassi, el magnesi, el calci, el ferro estimulen els músculs i li tornen a donar energia al cos.

El sagí de cacau hidrata la pell i és un antioxidant formidable que lluita contra l' envelliment.

 La Xocolata és doncs un remei meravellós i benèfic, per al cos i per a l’esperit.

 
"La Fava de cacau és un fenòmen que la naturalesa mai va repetir. Mai trobem tantes qualitats reunides en un fruït tan petit"

 
Alexander Von Humboldt