TRACTAMENTS FACIALS  

 

Els tractaments facials busquen donar una solució a la part més visible de la persona sense haver de sotmetre a intervencions quirúrgiques.  

 

Disposem d'una àmplia varietat de possibilitats de tractaments no agressius com són la dermocosmètica, els còctels multivitamines, etc.  

Us oferim una extensa varietat de tractaments a + QSALUT i un diagnòstic facial personalitzat gratuït.  

A continuació t'expliquem alguns dels nostres tractaments.


Higiene facial personalitzada  

 

Es tracta d'una neteja de cutis en profunditat, indicada per a tot tipus de pells. El primer que farem és observar les característiques de la teva pell i les seves necessitats en el moment de la visita, continuarem a netejar-la amb productes adequats pel teu cutis, amb llet netejadora enriquida i tònic per reequilibrant el teu ph. Seguirem amb una exfoliació (amb peeling químic, ultrasònic, mecànic o el mètode més adequat per a tu). Aplicarem un bany de vapor per tot el teu rostre enriquit amb ozó per facilitar l'oxigenació de l'epidermis, l'eliminació de toxines i ajudar a l'extracció. Un cop realitzada l'extracció d'impureses embolicarem la teva pell amb una boira delicada per calmar-la i restablir-la. Finalitzarem amb una aportació de vitamines, nutrició i / o hidratació, que farem amb un massatge per tot l'escot, coll, cervicals, i cara. Fixem els seus beneficis amb una mascareta especialitzada segons les teves necessitats. Notaràs un gran canvi en textura, frescor, tonicitat, lluminositat. Realça la teva bellesa natural.  

 

Lifting Japonès  

 

El "Lifting Japonès" és un massatge facial que tonifica la nostra musculatura, augmenta la circulació de la pell, l'eliminació de toxines i hidrata la pell. Indicat especialment per a teràpia de rejoveniment i per a tractaments o prevenció de pells envellides, amb falta de lluminositat, arrugues o taques. Recomanat per a aquelles persones que els agrada mantenir una pell jove alhora que reben un massatge intens, relaxant i harmònic.  

 

Tractament Xocoteràpia relaxant antiage 

 

Recomanat per a totes les pells. Deixa't seduir per aquest tractament que afavoreix la relaxació, la hidratació, l'aportació de nutrients, tonificació, prevenció d'arrugues i lluminositat a més de millorar l'estat d'ànim.  

 

Tractament facial amb contorn d'ulls  

 

Tenim a la teva disposició diferents tractaments per al contorn d'ulls, ja que no a tots ens afecta per igual. T'assessorarem quin és el més indicat per a tu i la teva butxaca. En un tractament complet, en el que englobem un tractament facial i un d'específic de contorn d'ulls, prodecedim de la mateixa manera que en una neteja amb tractament (veure a dalt). En aquest cas concret el massatge seria especialment actiu en el contorn d'ulls, indicat per a persones amb línies d'expressió i arrugues marcades, bosses sota els ulls i cansament ocular. Es complementa amb màscara específica per esborrar aquestes línies d'expressió i tonifiquen aquelles zones que tendeixen a perdre elasticitat.

 

Antiaging Global  

 

Tractament que millora els problemes de flacciditat i fermesa de forma espectacular i immediata.  

 

Antiarrugues / línies d'expressió

 

L'alternativa cosmètica a les injeccions amb botox. Combat, prevé, redueix les arrugues i línies d'expressió al mateix temps que millora la fermesa i l'elasticitat de la pell.  

 

Anti-taques  

 

Tractament corrector antitaques i antiarrugues totalment innovador i amb resultats duradors. T'explicarem com procedirem en cada cas segons la naturalesa de la teva taca. Tenim a la teva disposició diferents opcions de tractament, peelings químics, làser, cosmètica cap a casa.  

 

Fermesa / Lifting: Radiofreqüència  

 

Redefineix el teu oval facial. Aquest tractament fa que el teu cos torni a produir el col·lagen i l'elastina que es va perdent amb el pas del temps, recuperant així la suavitat i bellesa pròpia de la teva pell. (Veure apartat especial de radiofreqüència)

 

Lluminositat / Vitalitat  

 

Hidratació i confort extrem. Qualsevol tipus de pell obtindrà els seus beneficis amb aquest intensiu tractament hidratant especialment les exposades al sol. Aconseguir un nivell òptim d'hidratació durador és possible gràcies a l'alta tecnologia dels seus principis actius.  

 

Desintoxicant / acne  

 

Torna a establir el correcte equilibri hidro-lipídic, normalitzant i purificant la pell.  

 

Peeling Químic  

 

Exfoliació progressiva de la pell. El tractament amb àcids atenua taques, minimitza arrugues i deixa la pell preparada per absorbir amb més facilitat els principis actius que s'apliquin posteriorment. Disposem de diferents tipus d'àcids per poder oferir-te el que més s'adapti a la teva necessitat. Des suaus als més sorprenents. Canvis visibles des de la primera sessió.