Fotorejuveniment (Taques)

Com ha defensa dels raig que rebem constantment ment UVB,UVA i IR, la nostra pell té un sistema natural que es la pigmentació. Pero aquest no es su?cient ja que l’edat, el sol, alguns medicaments, la predisposición genètica i els desajust hormonals poden alterar la producción natural de la melanina (pigment de color negre o marró que es troba en algunes cel.lules de la epidermis i dermis) encarregada de donar la coloració a la pell. Provocant així lesions tant de hyperpigmentació (taques) com hipopigmentació, que sobretot afectent a les zones fotoexposades com la cara, escot i mans.


Nosaltres com a profesionals de l’estetica només tractarem les hyperpigmentacions. El millor tractament es en primer lloc evitar l’exposició solar i després farem servir diferents tècniques despigmentants: peelings, IPL i un programa cosmètic tant a cabina com a domicili.

Depenent de la profunditat de la taca necesitarem entra una i sis sessions, el pla del tractament serà personalitzat.

L’exit del tractament dependrà de cada tipus de pell, de que el client segueixi al peu de la lletra els consells del professional i sobretot de la protecció enfront a les radiacions solars. Tenint en compte que no es pot pendre el sol durant aquest tractament ni un mes després. El client per diferents motius ha d’esser concient que una part important del resultat està a les seves mans.

Tinguem en compte que tant les taques com el fotoenvelliment el provoquen les exposicions solars brusques i intenses, o b les que han sigut de manera repetitiva al llar de la vida, ja que aquestes exposicions són acumulatives la pell es una Guardiola, te memoria.

Escribir comentario

Comentarios: 0