CROMOTERÀPIA

 

Consisteix a utilitzar el color per a tractar malalties físiques i trastorns emocionals. La cromoteràpia amb vuit colors que són VERMELL, TARONJA, GROC, VERD, TURQUESA, BLAU, VIOLETA i MAGENTA


BLANC - Aquest color representa la puresa. Aporta pau i confort, aclareix les emocions i els pensaments. Llum, bondat, optimisme, perfecció.


VERMELL - S'associa amb la vitalitat. Aporta coratge i actitud optimista. Atracció, amor, passió, desig.


TARONJA - Allibera les emocions negatives, estimula la ment. Energia, alegria, felicitat, creativitat.


GROC - És el color de la llum, està associat amb el intel lecte de la ment i amb l'expressió dels nostres sentiments: poder i decisió. Felicitat, intel.ligència, innovació, energia, fortalesa, poder.


VERD - És el color de la natura, el color verd crea confort i relaxació, ens sentim equilibrats interiorment. Harmonia, creixement, frescor, estabilitat.


BLAU - Aquest color s'associa amb la ment, ens fa sentir tranquils. Estabilitat, profunditat, confiança, saviesa, intel ligència, curació, frescor, enteniment.


VIOLETA - És un estimulant de la imaginació i de la intuïció. És un color de transformació a nivell espiritual i mental. Pau, saviesa, creativitat, independència, dignitat, canvi, serenitat.


MARRÓ - És el color de la Terra, allunya la inseguretat. Estabilitat, realisme, protecció familiar, fertilitat.


NEGRE - Aquest color està associat amb el silenci, austeritat, vida interior, soletat.