EMBOLCALLS

 

Les algues marines contenen proteïnes, minerals i vitamines que afavoreixen la circulació, l’estrés i la pell flàccida, creant una bona hidratació a la pell.

 

Els fangs aporten elements essencials gràcies al seu alt contingut en minerals i oligoelements, tant si són fangs o argiles, termals o marines.

 

Així doncs, aplicar embolcalls a les zones més rebels amb diferents elements (combinats o no) és una altra manera de lluitar contra la flacciditat de manera relaxant.

 

Aquest tractament consisteix a untar una zona del cos (normalment cames, panxa, zona interna dels braços) amb un embolcall reafirmant, remineralitzant i relaxant, que, a la vegada, ajudi a hidratar la pell. La composició de l’embolcall que s’utilitzarà dependrà del tipus de pell que s’hagi de tractar, tot i que les més habituals acostumen a ser les compostes per fangs del Mar Mort o algues.

El tractament inclou també un peeling (de papaia, fangs, etc) que ajuda a activar els efectes de l’embolcall i milloren l’aspecte de la pell. Els embolcalls d’algues no estan recomanats en persones amb problemes de tiroides.